Connect with us

Dekra volgt Hulkenberg naar Renault

Red Bull Content Pool

Formule 1

Dekra volgt Hulkenberg naar Renault

Dekra is ook in 2017 persoonlijke sponsor van Nico Hulkenberg. De coureur vertrok afgelopen winter van Force India naar Renault, maar de onafhankelijke kennisorganisatie blijft bij Hulkenberg betrokken. Daarmee gaan Dekra en Hulkenberg het dertiende jaar in van samenwerking.

‘Het doet me deugd dat ik ook voor de laatste fase van mijn carrière op de steun van Dekra kan rekenen’, zegt Hulkenberg in een reactie. ‘Dekra is een globaal erkend merk dat synoniem staat voor veiligheid en neutraliteit. Ik ben trots om hun logo op mijn pet te dragen, helemaal aangezien we door de jaren heen een goede band op hebben gebouwd.’

‘De Hulk’ is klaar voor het nieuwe seizoen. ‘Deze winter heb ik harder getraind dan ooit. De nieuwe auto’s zijn een stuk sneller, de remzones aanzienlijk korter en de G-krachten veel groter. Daarom heb ik mijn fysieke voorbereiding geïntensiveerd, met name voor mijn nekspieren.’ (foto: Jolyon Palmer in een Renault, Red Bull Content Pool)

More in Formule 1

Facebook

Populair

To Top