Connect with us

Coulthard: ‘Max en Daniel samen een supermens’

((C) Foto: Red Bull Content Pool)

Formule 1

Coulthard: ‘Max en Daniel samen een supermens’

David Coulthard, voormalig coureur van onder andere McLaren, gaat voor ESPN in op de kwaliteiten van Max Verstappen en Daniel Ricciardo. Wie is volgens Coulthard de betere coureur momenteel? Hij komt niet tot een conclusie voor de camera.

‘Daniel brengt exceptioneel goed kwalificeren en heel goed inhalen, maar Max is goed in consistent punten scoren en dat hij natuurlijk in Brazilië liet zien dat hij in staat is om op eigen houtje lijnen te vinden waar je moet rijden. Breng je hen samen, dan heb je een supermens. Maar als we naar het nieuwe seizoen kijken, dan is er meer fysieke kracht gevraagd. Ik weet niet wie er dan aan het langste eind gaat trekken’, aldus Coulthard. (Foto Red Bull Content Pool

More in Formule 1

Facebook

Populair

To Top